Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize


Assalammualaikum, bismillahhirahmannirahhim. *haja jadi budak alim? O.o Mane ade mane ade *geleng geleng kepale.* Kita tak sebaik itu *tersengih* Kau ingat sengih jadi sangatlaa? Memang pun, ape macam jelly? *tak jelly pun, setiap ciptaan allah cantik cantik belaka. *Yeah, i know that! Oke, haja stop merepek. Hajar tertarik pada satu blog nie, blog dia macam.... *tengoklaa gif spongebob nie, baru hang tau!

Tag ; Ita, Nad, tierah.
Ape macam? Ade contest tau! LOMO LOMO! Haja budak yang nak lomo *stop stop stop berangan je lebih. -.-' Oke, kita budak kuat berangankan, merajuk 1 saat. *dah satu saat dahh~ berangan banyak banyak bagi kita inspirasi, and kita akan usahanye. Yeah, that right. Nak tau tak? Blog INI simple jee, tapi smart kan kan? *anguk anguk.  I knowlaa. Anyway, kita nak menang contest nie, kenape? Kita suke lomo, lomo comel macam tuan contestnye. *kita ikhlas tau! Budak nie bebel je lebih. Anyway, haja mestilaa nak lomo. Tak heran pade duit. *sambil gelak jahat. Kita nak camera sendiri *hentak hentak kaki. Kehkeh.  Sekian bebelanku, Alhamdulillaah, habis jugak. 


 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3