Mulut tak berlesen eh? -____-

Assalammualaikum,
Berdasarkan gambar, kite haruslah. *mcm nak buat ulasan pulak aku nie. LOL

Sekarang nie, aku rasee.. aku terlampau diabaikan oley kawan2 aku, korang pernah rasekan? Tapi yang sakitnye, bile aku dipergunekan, mcm anak patung lerr kate kannn. 
Bile dyeorang takde kawan, oke. Mulela carik aku, bile dah ade kawan. Tegur pon tidak, aku tau aku comel mcm anak patung. Tapi jangan sampai mcm tuh *Penghason punye perempuan;p

Bile dyeorang main surat menyurat, bile aku kate " awak, nak bace". Mulelah ckp " Takboleylaa awak, takpeh. dalam nie tak ngumpat awak pon". Bile jumpe surat tuh bawahh meje. Nampak sangat name aku yang kau tulis. Wey, sory ah wey. AKU ADA HATI LAH WEY, tengok dah caps lock. 

Setiap manusia ade hati, setiap manusia ade kekurangan nye, kenape suke sngt ngumpat orang? Mulut hang tak berlesen ka? *kalau tak berlesen, mey sinie aku saman. Kalau hang tuh ade hati, jagaklaa hati orang lain. Orang lain.. ade hati jugaklerr. Bukan kau sorang jerk lerr. Aku kene jage hati kau. Abes kau tuh? Bukan jage hati aku, buat kali ke5 aku kate kat kau " aku ade perasan, and jangan layan aku mcm orang yang takde perasaan."
Jangan Risau, Walau apa jua yang terjadi, saya takkan benci awak;)

Oklaa, Esok sekolah. Yang bencinye pakaian tak bebas. dulu ckp bebas. skrg tak.
And esok besday Ita, hapie besday ita. ILY;) 
Jiwanglaa aku nie. ;p 

Nota kaki ; Sape yang makan tutti frutti, dye yang merase kesedapannye.;)
Assalammualaikum, tak jawab dose, jawab miang ;p



 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3