Percubaan2 a.k.a Peperiksaan Sem2.

Assalammualaikum. Hi all. 
Dah lebih seminggu saya tak update and private. You rindu I ke? lol *syok sendiriee.
You know why? Because, teacher give me a lot of homework and i need to study. That why saya tak update blog. Ok, back to the topic. Awat sekolah hang cepat sangat pekse jaja oit? Ingat aku hingin pekse? XD Ok, bagi korang yang tak tau, percubaan apekah itu? Percubaan Sijil pentaksiran pelajar ikram musleh ( SPPIM ) Untuk sekolah musleh. Kau hade? *Credit to Fathin^^ 

Wednesday / Rabu. -,-'
Ok, still tak pekse lagie, saje nak cite ;p
Ok, sebelom rehad ustazah ade beri pengunguman. " Kepada semua pelajar taon 5 & 6 . Taon 5 akan berpindah ke taon 6 dan taon 6 akan berpindah ke taon 5. *takkan taon satu. Eh, kalau taon satu. BEST! dah lama tak melalui taon tak matang itu. ;p Lepastuh, aulad sume " YEAH ". Saya dok tengok jerk dyeorang. *Ok terok. -,-' Then macam biasa, kiteorang kelas 6 U.a.k bukan UK oke. Bertukar ke 5 U.a.k tetap bukan UK. Kelas Junior sorang nie yg bername Nano^^ bukan nanolaa nani. 

Then Masa rehat, kemaslaa. and bawak beg turun ke bawah. *Bawah? err'. Lepastuh, lepak jap dalam kelas 5 uak tuh. Ok, sebelah kelas 5aat, and ahlinye 6aat. *woho, best! xD. Lepas lepak tuh, baru gie kantin makan. Then teruslaa belaja macam biasa. Kat kelas ok not kantin. Lepastuh masa BA. ade something yang belaku, tidak berkaitan dgn saya. Jadi saya derrkk jerk.

 Lepastuh, ustazah saidah masuk kelas, ustazah ckp kemas barang, beg detak luar and. kemas dewan. Bukak dewan. Then ustazah ade tulis angkaa giliran and tempat duduk. *mean tampal. SO, saya duduk sebelah dhiya. and sebelah dhiya adelah manusia yang tidak bertanggungjawab , sapekah itu? Ketua murid. Yang tak patut menjadi ketua murid. So, dye akan memekak telingeku bile menyebut. " salaman ". Apekah itu? Mean berisalam dalam bahasa Arableerrr. Lepastuh kelas tambahan masih berjalan seperti biasaa.

Thursday / khamis --'
Ok time to pekse, datang jerk sekola. Sume orang dah beratur. Ok pakcik kenape lambaddd? Lepastuh, bawaklaaa pencil, pemadam, pengorek, dan pembaris. Semua PPPP. Saya tau tak boley bawak pencil box. Jadi saya tak bawak, orang lain bawak. Then kene letak kat beg balik. Padan muka ;p 

Jadi, pekse apekah? Ofcouse Bahasa Arab 1 ---> bahasa arab Penulisan.
Tengok, tempat dah bertukar, dikiri saya aulad, dan dikanan saya aulad. AAA, please teacher I don't like. Tapi lek ahh, pekse sebanar bukan duduk disebelah dieorang. So, somalia ;p Pekse engkau main susah nohh. Saya mesti orang yang sering jawab lambat! MALU!. xDLepas habis pekse BA , ulangkaji Al-quran tajwid.^^ ulangkajilaaaa, lepastuh rehad. Ok, saya puasa, budak alimlaa kata kan. lol. *JK Lepastuh, terus pekse Al-quran. Woho, Senang. Tapi saya tak bace bab belakang belakang tuh. Jadi susah ;p pandan muka

Lepastuh, akhlank, cepat! Ape maksud izzah? Tembak jelaa. ;p 

Friday / Jumaat. --
Masih peksee, seminggulaaa, minggu dpn ade lagie, jadi pekse apekah itu? 
Sirah2 dan Aqidahh2~ Ok bab sirah nie paling errr'. Mama tolong!!! Benci subjek tuhhh -,-'  Same seperti firda. Ok, Aqidah senanglaa jugakk. *sebut hureehhh. walaupon jawab lambad. lol Sirah, errr' susah. Lambadnye aku jawab. Someone help meee. Susahnyeeeee. Help help help ;p 

<3 Sekian, penat saya bebel. Selesai jugak.^^


 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3