Boooo ;pp


Assalammualaikum, and lihat gambar diatas. Ok, itu tempat idaman saya dari kecik sampai sekarang. *Budak kuat berangan. Sapa tak kenal? Ok, kucing tak belakang rumah mana kenal. Niedah masuk mengarut tahap koma. Okmulakan itu haja. Tajuk saya takde kaitan pon dgn post saya. Post saya nie untuk dueorang yang saya sangat SAYANG! and yang banyak lukakan hati saya. Ok, buat apa nak sayang kalau mcmtuh? Takpeh sayang saudara sesama islam sendirie. Ok, untuk mengetahuan koranglah dieorang umat islam ok? XD

Setiap orang berhak memilih jalan kejayaannya, dan setiap orang berhak memilih kawan. Bukan kita digalakkan memilih kawan yang boleh memimbing kita ke syurga? Bukan itu ke ciri ciri kawan yang baik? Kalau korang memang dah tau kawan korang tuh agaklah ann. *alkefehem. faham faham jerlaa. Bukan korang jauhi dieorang, tapi makin rapat dgn dieorang dan ubah dieorang. Kira kita yang ajak die ke syurga right? Tapi, apa yang berlaku kat saya sangat lain. Dueorang yang disayangi nie, ingin memimbing sorang kejalan yang betul. Tapi yang apa yang berlaku pada dieorang? Terjebakk.

Memang ALLAH kata dekati. Tapi, dekati dan ubah die. Bukan kita yang diubah. Kes tahap teruk. xD Ok mengarut jerk saya nie. Dan dgn dieorang dah terikut, pasti saya yang jadi mangsa keadaan ditinggalkan. Ok, saya tak kisah pon. Janji korang bahagia dgn kawan baik baru korang. Itu harapan saya ;DD Saya nak tegur pon, korang marah. Bukan seorang kawan yang baik harus tegur menegur kawannya? right? Saya lakukan tanggungjawab saya jerk. Bergantung koranglah nak ubah bendetuh atau tidak. Saya tak kisah! 

Suara hati memang rasa sedih, tapi saya tak marah kawan baik baru korang sebab. Sekarang die pon dah berubah. And korang berubah jugak.. tapi tahap lainlaa. Maybe ini yang saya rasa and maybe jugak takde orang pon yang perasan. Saya semestinye perasan sebab saya best friend korang dah lama dah~~~ Suara hati masih sakit. Maybe korang mintax maaf pasal rampas ______ tuh. But, langsung tak kisah langsung! Yang kisahnya korang buang saya dlm tongsampah. Ok? busuk! *kiding. 

Syarahan, syarahan, syarahan. Ok, nak menang macam tahun lepas! Doa the best untuk budak comel nie boleh? Sambil tuh, doa jugak untuk SPPIM and UPSR. Selambe bedek aku jerk minta orang doakan. Perhh, cantik permintaan. Ok, sebelum saya mengarut lebih banyak. Baik korang cabut... Budak kuat mengarut, saya lah itu. ;DDD



 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3