Amali is err'.

Assalammualaikum, and hye. Dah lame tak update blog right? ;DD Let's Go bebey. ;pp
Isnin Minggu lepas, ade gegar SPPIM. Wow! Tapi malangnya saya tak datang. Tapikann, nampak macam best jerk, mana takbest yang ckp pon emi. haha Rabu pulak, kiteorang ada Percubaan3 sangat menakutkan, tapi yang sukanye, SIRAH senang. Tapi malangnye, banyak pelajaran yang senang jadi susah, and susah jadi senang macam sirah and tkrsm. Kita dah Usaha, doa. Tawakal jerk kat Allah right? ;)) 

Jumaat pulak, you know? Qiammualai, qiam terakhir di SRIH bagi Gen 19. Qiam nie memang best, cume aulad selalu buat masalah. And menyebabkan, aulad kena bumping, tapi banat pon kena jugak. ;OO soomemalukann betul tak? Takdir? Tak boleh buat ap kan? Yang bestnye kitaorang sesat mencari bearing, guna kompas. 

Sori naz, kitaorang tak jalankan tugas yang baik semasa mencari bearing. And sori buat awak marah. Kita tau awak tau jawapan bearing yang sebenar, tapi awak kitaorang usaha betul tak? Tapi tanpe kerjasama, ia sangat susah. Tapi Alhamdulillah, sekarang semua dah pandai guna kompas. Thanks sarjan yang baik hati. 

Malamtuh pulak, ada ceramah tentang AMANAH, ustaz ammar yang ceramah. So funny, haha. Habis jerk ceramah ustaz, ustaz muhasabah kiteorang, sambil bukak bunyi piano yang menyedihkan, please ustaz don't like this. Satu dewan nangis, Satu dewan k? Agaknye begitu, terima kasih ustaz muhasabah diri kitaorang supaya jadi Anak yang solehah. :)))))

Sabtunye pulak Amali Tkrs, Oh No! I hate it, you hate it? I know. Kawad senang sangat, tapi agaklaa lintang pukangnye. xD Ikatan, paling benci buat bunga keti, yang lain senang. Then Pc pertolongan cemas* cemaslaa sangat. Tapi senang jugak, disebabkan amalilaa, kelas saya kebanyakkannye, tak dapat rehat. ;'( 

Then lepas itu, sangat yang dinantikan, Poknik a.k.a Ustaz nik datang. Nak tengok keputusan kiteorang, selamat sejahtera nama saya tak kena. Haha ;p apakah? Dahlama sangat kot tak nyanyi lagu hambemu allah ngn aku ingin mencintaimu. RINDU TT Poknik bgi kiteorang banyak cara belajar. Thanks Poknik a.k.a thanks ayah beah. Oke, time online 30 minit jerk. So saya kena ofline. byee baby ;) 
 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3