Gegar SPPIM. wow!


Assalammualaikum dan salam sejatera saya ucapkan kepada pembaca blog ini dan para.. ( apa apa jerlah ). Still ingat syarahan yang memalukan tadi. Oke, hari nie. Tangan still gatal untuk update blog. Rajenn nohh~~ Meh saya bebel pasal hari nie yang menyakitkan hati++sedih++menakutkkan. 

Firstly, today. Ada tapak perhimpunan. *setiap hari ade -,-' Then membazir jiwa minda jerk bawak buku hafazan. Takpeh still berguna. Then ustazah++ustaz buat demokrasi sebat orang. Bukan orang patung. Untuk mengetahuan korang, patung tuh gemok tau! XD Ok, takutlah jugak. Tapi ini bukan ketakutan sangat. Lepas habis tapak perhimpunan, you know? Ustazah suro tunggu kat tapak perhimpunan lepas perhimpunan. *Okpelikjerkayattuh. Ustazah zunaidah kata " esok ade perjumpaan ibubapa " faham?  Minggu depan rabu,khamis dan jumaat ada percubaan tiga. Isnin depan ada " gegar sppim ". 

Gegar wey! Gegar. Kalau emi lompat, wow gegar satu sekola ;p Apelah, macam takdeorang lain. Lagie satu, untuk pengetahuan korang, geger sppim tuh ada ikral and what ever. Mesti best gegar beb! Oke, then masa PJK, oke lari 7 kali padang dlm 5 minit. Mama, lajunye saya lari. xD Sembut ditengah tengah padang. Jumpa Freedooo. Apejerk? -,-' 

Naik naik jerk atas, semestinye ustazah dah sampai. err' . penatnye! Ustazah suruh jawab soalan " betulkan susunan karangan, and tulis balik " Oke oke --' Habis jerk masa Bi, Bm. Syarahan! Ow tidak!!! *gedik jerk =..= Pegie depan dgn tergagap gagap. Err' that is. Memalukan. *Takpeh takpeh. Lepastuh terus rehat, nasib baik awal sampai kelas. Kalau tak, mesti ken marah ngn ustazah normah --'

Dapat markah, nak tau berapa? Tak boleh! -,-' Lepastuh jerk Math, lagie sakit jerk 2 jerk!  TKRSM dapat markah jugak. hurm, hampehhh. Habis jerk kelas, duduk kat tangga, apa saya buat. Saya dah kawan saya tunggu deena. *enta kenapa enta tunggu die. Tak ingat... tapi malangnye, maybe die tgh moody kot. Emo sangat kot, tapii takpeh. Tak kisah pon, kalau suka sangat buat macamtuh, baguzlaa :DDDDD
 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3