nak stay srih!

Assalammualaikum :'(

Perempuan nie............ Hanani najibah abdul rahman. KITA SAYANG AWAK SANGAT SANGAT! KITA TAK BOLEH TAHAN AIR MATA KITA! awak baik! sporting! comel! minat capital N yang comel tuh! awak kita tak sanggup nak tinggalkan awak. :'( and kita tanak kehilangan junior macam awak! kita nak peluk awak! kita nak! kita nak! Thanks atas entry awak tuh! awak selalu buat kita makin sayang awak. sekali lagi... kita tanak tinggalkan awak! :'( kalau kita takde... sape nak gossip pasal capital N awak tuh? awak nak tanya sape capital N awak tuh beli air apa? and siapa nak belanja kita?! *paling penting!* kita tanak pindah, :'( kita nak darjah 6 balik and balik! :'( Tak pun darjah tujuh. Nani, ukhibukifillah. Jaga diri baik baik. 5a Upsr taw! and 9A sppim, jangan lupa calling calling kita boleh gossip pasal capital N :)) Kita sentiasa akan layan awak. Walaupun kita jauh, tapi ingatlaa. Awak ada kat hati kita, selalu and sentisa :)) Thanks jadi junior yang baik. Jangan lupa kita sentiasa kembar and selamenya kembar ;D *sama bapak je*


Wan hafeeza, madu kesayangan kita! Selalu gaduh dengan awak sebab L and sentiasa L! Dalam hati tetap sama dengan selamanya sama. L! Siap tulis dekat baju kita lagi... " L 's wife " Pfff, geram >.< Tapi walau apa jua yang belaku, L kita kongsi sama sama. Kita sayang awak sangat sangatt! Kita tak peluk awak nak semuanya! Nak tengok muka awak, nak dengar awak gelak.. Nanti kalau kita kalau kita tinggalkan SRIH... sape nak gossip dengan kita pasal L?! Sape?! :'( Sape yang nak team dengan kita bak benci harry styles?! Yang paling penting, siapa yang kita nak luahkan perasaan? nak cita pasal tutt. Sape?! :'( Kita tak sanggup nak tinggalkan korang berdua.

Ehehehe, *bangga*

Minah nie nama dia Nor Raihana, dia nie dapat jadi calon penolong ketua murid. *tuhpun nak beritau* Awak awak! Kita sayang awak sangat sangat, walaupun awak tak minat one direction :P Simpan gambar hoya tuh baik baik, kalau hilang minta' lagi :) Awak kita nak peluk awak, nak amik gambar dengan awak nak gelak dengan awak nak semuanya dengan awak. tapi... tahun depan kita tak akan ada dekat srih. and always tak akan sekola kat srih. Nanti.. sape nak teman korang duduk kat pondok *depan makmal*? sape nak teman korang gossip pasal kpop?! sape nak teman awak main tepung?! sape nak cite pasal ranking king?! Susahkan takde kita XD Kalau kita ada masa, kita still akan temankan awak buat semua bende tuh, tuh pun kalau kita sekola smih :/ kalau pindah hurmm.. awak jangan lupa kita tau! kita always tak akan lupakan awak! :D kita doakan awak dapat jadi penolong ketua murid, kehkehkehkehkeh^^ kita amanahkan awak jaga disiplin batch awak! jangan memburukkan nama sekola. ye sayang? jaga pergaulan dieorang, and satu yang kita mohon sangat kat awak kalau awak sayang kita. masukkan sazah dalam group batch korang. kalau awak tak sayang kita tak payah masukkan :( Jaga amanah kita baik baik tau :)



Budak ganas nie, Deena Akmaliah Yosree. Kita always panggil awak deen sama dengan tutt awak tuh. Atau pun deen islam kalau time tuh tgh dengki. Khehehhe. Awak, janganlaa pindah. Sape nak menang snap?! Siapa nak main baling baling tepung?! Sape yang akan faham perasaan kita?! Deen, kita mohon sangat. Jangan pindah, SMIH is the best. Cehwahh! Kita tau awak punya tut pindah tapi awak tak payahlaa pindah kita sayang awak sangat sangat. Kita tak cukup peluk awak lagi! Kita tak cukup gossip dengan awak lagi. Kita tak cukup gaduh dengan awak lagi! Kita tak cukup main tepung dengan awak lagi. And kita tak cukup main uno dengan awak lagi!  Awak janganlaa pindah! :'( Kita sayang awak sangat sangat, kita tak pernah jumpa kawan sebaik awak seumur hidup kitaa. Thanks selalu buat kita senyum, gembira dan ketawa :)) Awaklaa kawan terbaik kita :D






2 comments:

aini shahroni said...

singgah sini..
salam ukhwah adik comey ^___^

from ::Arkitek Hati::

Hajaa^^ said...

:D Thanks bw kita kak, Kita memang comel XD

 
All Editor Resrved to Hajar. Background credit to Encik Google :3